Hierdie kolom is opgedra aan Xiaomi. Want daar is baie rondom my. Toe ek onlangs oplossings vir slimhuise aangebied het, het ek opgemerk hoeveel toestelle van hierdie handelsmerk ek het. Hierdie maatskappy doen regtig alles. Ek sal jou 'n bietjie daarvan vertel.

Ek het een keer gelees dat Xiaomi wil hê dat al die toerusting in die huis van 'n gemiddelde Chinees by hul logo moet wees. As ek na my huis kyk, moet ek erken dat ek veilig hierdie eerbare groep kan opeis.

Xiaomi het met telefone begin en tot onlangs was dit die enigste produkte wat ons nie gehad het nie. Ouer Samsung-fone moes egter vervang word. Skielik verskyn daar twee Redmi 9 en een Mi 10. Ons kyk nog steeds na die resensies van hierdie telefone, maar soos altyd - die prys-gehalte-verhouding is groot. Mi 10 het 2 999 PLN gekos, terwyl ek vir die iPhone 11 Pro amper twee keer soveel moes gee. En raai watter een maak snags beter foto's? Redmi 9 is 'n nuwe telefoon vir PLN 649, wat meer as genoeg is vir mense wat die telefoon nie te veel gebruik nie.

Redmi 8A

My huis is Xiaomi Home

Maar Xiaomi gaan nie net oor telefone nie. My avontuur met hierdie handelsmerk het regtig begin met Roborock. Ek wou nog altyd 'n skoonmaakrobot hê, maar ek kon nie Roomba bekostig nie. Ek het egter daarin geslaag om deur te kom Roborocka S50 in 'n goeie prys. In die eerste woonstel, op 28 vierkante meter, het hy nie veel om te doen nie. Met verloop van tyd het ek egter na 'n groter woonstel getrek en Roborock kon uiteindelik speel.

Roborock S50

Saam met die nuwe woonstel wou ek ook alarm maak. Ek kon egter nie die hele bedrade stel bekostig nie, maar gelukkig het ek Aqara leer ken. My eerste stel dit was die onderwerp van die eerste artikel op hierdie portaal 🙂 Dit het ook my liefdesverhouding met die wêreld van slim huise begin en die grondslag gelê vir SmartMe. As dit nie vir Xiaomi was nie, sou die portaal waarskynlik nie geskep word nie, want ek sou nie 'n alarm, vloedsensors, bewegingsensors, rietskakelaars en 'n rookmelder kon bekostig nie.

Aqara Hub

En toe gaan dit van die blomblaar af. Ek het nuwe toerusting begin koop en vir nuwer modelle verruil. 'N Klomp toerusting met 'n kenmerkende logo het deur my hande gegaan, maar nie net dit nie. Immers, Xiaomi het meer handelsmerke onder hom, so dit was Roborock S6, Smartmi bevogtigers, Viomi-produkte, en natuurlik Aqara.

Verdampingsbevochtiger van Xiaomi

Wat is Xiaomi Home na hierdie twee jaar se werking? Beter en beter. Alles begin beter werk en ek het minder probleme as aan die begin. Hulle is nog steeds irriterend streke natuurlik, maar ek hou steeds van die rigting waarin Aqara op pad is. Ek het nou 'n paar nuwe toetsapparate van hulle en hierdie handelsmerk sal binnekort weer heropen word.

Lopende advertensie deur Xiaomi

Ek hou daarvan om te hardloop. Die laaste kyk na die gewig (ja, Xiaomi) het my die idee gegee om 'n bietjie meer te hardloop, maar dit is 'n ander onderwerp. Vandag het ek opgemerk dat ek 'n bietjie advertensie vir hierdie handelsmerk is terwyl ek hardloop. Xiaomi en Apple in totaal, want ek het AirPodsy en Apple Watch. Buitendien hardloop ek egter saam Mi BandEk het 'n Xiaomi-bril op my oë (regtig ordentlik), en Amazfit Antelope 2 op my voete ('n totale mislukking tot dusver, maar ek gee hulle nog steeds 'n kans).

Ons Band 5

Die Lifestyle-area is nog een waar die vervaardiger Xiaomi sy elmboë begin druk. Onlangs lees ek dat hulle selfs 'n spesiale T-hemp wil hê. Daarom beweeg ons ver weg van elektronika en is op pad na heeltemal ander streke. Ek hou egter van Mi Banda, maar ek dink daar moet aan die skoene gewerk word.

Die mal wêreld van Xiaomi-ontwerpers

Daar is ook 'n hele reeks Xiaomi-produkte, wat ek sou noem "wat die skrywer bedoel". Ons het selfs een keer gekies die verrassendste Xiaomi-produk van 2019. Ek weet nie wat agter sommige idees van Xiaomi-ontwerpers is nie, maar ek vermoed dat hulle 'n spesiale kubus het met verskillende produkte wat hulle gooi. Hulle kombineer dan die drie spoele in een produk. Dit kan 'n reiniger, 'n lugbevochtiger en 'n temperatuursensor wees, maar meer gereeld sal dit 'n broodrooster, 'n kraan en 'n icarus-voeg wees. Die beste van alles is dat hulle dit sal doen ...

Daar is ook produkte wat eenvoudig intrigerend is. Wie anders sou op die idee gekom het om die kamera in 'n oorskoonmaker te plaas? Wie het later, waarskynlik op een of ander vergadering, tot hierdie idee ingestem en dit laat voortkom? Wel. Iemand moes dit doen, want dit is dit regte produk.

Xiaomi in Pole - weet hoe om hierdie blokke te gebruik

Wat ek vanjaar graag wil hê, is Xiaomi se aanstoot op die Poolse mark. 'N Uitslag van winkels, produkte en promosies. In 'n baie kort tydjie het hulle daarin geslaag om 'n baie sterk handelsmerk te ontwikkel. As ek na Galeria Katowicka gaan, gaan ek eers na Mi-Store en daarna na iSpot. Sodra dit ondenkbaar sou gewees het.

Almal het natuurlik 'n slegter oomblik. Dit was die onvergeetlike oomblik in die Mokotów-galery. Maar Xiaomi het ongedeerd daaruit gekom en bly vlieg. Dit hou nie eers 'n oomblik op nie. Wie weet wat oor 'n jaar of twee hiervan kom?

2020 is die jaar van Xiaomi

Hierdie jaar is uiters taai. Ernstig, elke keer as ek die boodskappe opsteek, voel dit asof iemand weer 'n draai in Jumanji maak. En wat doen Xiaomi tans? Die nommer een in die verkoop van telefone in Pole, baie nuwe produkte, Mi Band 5, verhoog die wins.

Ek kyk rond en sien baie Xiaomi-toerusting. Dit is die eerste maatskappy wat so 'n groot ekosisteem bou. Sal hulle in staat wees om al hierdie markte te verower? Lae pryse en goeie gehalte is 'n goeie kombinasie. En selfs al het 'n paar produkte onderweg nie gewerk nie. En ons? Ons sal voortgaan om produkte van Xiaomi en alle ander slimhuisvervaardigers te hersien. Want dit is regtig 'n fassinerende wêreld!


Heeltemal mal oor slim. As iets nuuts verskyn, moet dit oorhandig en getoets word. Hy hou van oplossings wat werk, en haat nuttelose gadgets. Sy droom is om die beste slim portaal in Pole (en later in die wêreld en Mars in 2025) te bou.

Poolse groep Smart Home deur SmartMe

Poolse groep Xiaomi deur SmartMe

SmartMe-promosies

Verwante plasings